Akademija Zavoda Vozim z Ambasadorji: Ustvarjalni dnevi v Prostorih Ars Vive

Objavljeno dne

V mesecu septembru 2023 se je v prostorih Zavoda Ars Vive odvila edinstvena izobraževalna izkušnja – Akademija Zavoda Vozim, ki je gostila številne ambasadorje zavoda in udeležence iz različnih koncev Slovenije. Ta dvodnevni dogodek, ki je potekal 5. in 6. septembra, je bil poln zanimivih dejavnosti in priložnosti za učenje ter izmenjavo izkušenj.

Akademija Zavoda Vozim je že tradicionalno mesto srečevanja strastnih voznikov, ki si prizadevajo za prometno varnost in trajnostno mobilnost. To leto je bila Akademija še posebej posebna, saj so se ji pridružili ambasadorji Zavoda Vozim, ki so svoje znanje in izkušnje pripravljeni deliti z drugimi.

Eden izmed vrhuncev dogodka je bila delavnica z naslovom “Najdi.se”

Poleg tega so udeleženci imeli priložnost sodelovati tudi na tečaju fotografije. Učili so se osnov fotografiranja, izboljšali svoje spretnosti in se poglobili v umetnost zajemanja trenutkov.

 

Med napornim dnevom učenja je ekipa Ars Vive poskrbela tudi za odmor, ki je bil poln okusnih presenečenj. Coffee break je bil priložnost za sprostitev in druženje.. Energija, ki so jo udeleženci pridobili ob tej priložnosti, je pomagala ohranjati visoko stopnjo zbranosti in motivacije med celotnim dogodkom.

 

Akademija Zavoda Vozim je bila ne samo priložnost za učenje, ampak tudi odlična priložnost za mreženje in povezovanje med udeleženci, ambasadorji in organizatorji. Skupna strast do prometne varnosti je pripomogla k ustvarjanju trajnih vezi med vsemi prisotnimi.

 

V zaključku lahko rečemo, da je Akademija Zavoda Vozim s svojim bogatim programom, angažiranimi ambasadorji in gostoljubnostjo prostorov Ars Vive postala nepogrešljiv dogodek za vse, ki si prizadevajo za izboljšanje prometne varnosti in trajnostno mobilnost v Sloveniji.

Foto: Zavod vozim

Deli z ostalimi