Klapa More navdušila občinstvo na nastopu v letnem gledališču Ars Viva

Objavljeno dne

V letnem gledališču Ars Viva je 27. maja 2023 ob 20. uri potekal edinstven in čaroben večer, ko je priznana hrvaška vokalna skupina Klapa More navdušila občinstvo s svojim izjemnim nastopom. Gledališče, je gostilo številne ljubitelje klape in hrvaške glasbe, ki so prišli doživeti čarobnost njihovega vokalnega izraza.

Nastop Klape More je bil izjemen v vsakem pogledu. Z  čudovito osvetlitvijo, je vzdušje že pred začetkom nastopa obetalo poseben večer. Ko so se člani Klape More zvrstili na odru, so bili pozdravljeni z bučnim aplavzom, ki je pričal o velikem pričakovanju občinstva.

Večer se je pričel s klasično dalmatinsko pesmijo, ki je postavila temelje za magično vzdušje, ki se je nadaljevalo skozi celoten nastop. Klapa More je navdušila s svojim edinstvenim zvokom, ki ga je odlikovala harmonija in močan vokalni izraz. Njihove pesmi so preplet tradicije in čustev, ki so se prelivala v vsakem tonu, navdušujoče občinstvo.

Njihov repertoar je vključeval tako tradicionalne hrvaške klapske pesmi kot tudi sodobnejše skladbe, ki so ohranjale avtentičen značaj klapskega izraza. Člani Klape More so se izkazali kot izjemno doživeti in karizmatični izvajalci, ki so občinstvo povsem prevzeli s svojimi interpretacijami. Njihove glasbene sposobnosti so se odražale v natančnih vokalnih harmonijah, občutku za ritmično sinhronizacijo in izjemni emociji, ki je preplavljala njihove nastope.

Občinstvo v letnem gledališču Ars Viva je bilo popolnoma očarano in se je večkrat dvignilo iz sedežev, da bi nagradilo člane Klape More z bučnim aplavzom. Njihov nastop je bil prežet z energijo, strastjo in ljubeznijo do glasbe, kar je občinstvo začutilo in se odzvalo s toplim sprejemom.

Kolektiv Ars Vive, se zahvaljuje vsem, ki so sodelovali pri organizaciji koncerta.

Predvsem pa mlademu fotografu Galu Hribarju, ki je v objektiv ujel trenutke večera.- Hvala

Dragi obiskovali, tudi vam najlepša hvala, za obisk.

Deli z ostalimi