Likovna delavnica in razstava

Objavljeno dne

ZAVOD ARS VIVA PIPRAVLJA LIKOVNO DELAVNICO, PREDSTAVITEV NOVIH TEHNOLOGIJ IN RAZSTAVO NA IZVIRU VELIKI OBRH

Vsakoletno srečanje za slikarje in kiparje na lokaciji stare žage na izviru Veliki Obrh v vasi Vrhnika pri Ložu se bo odvijal 12., 13. in 14. julija 2019. Izjemno atraktivna lokacija privlači ogromno število obiskovalcev. Predvsem tisti, ki si želijo sprostitve in uživanja v neokrnjeni naravi. Tu bi radi na ogled postavili tudi razstavo, ki bo naključnim obiskovalcem poleg narave ponujala še ustvarjalnega navdiha. Delavnica se začne 12. julija ob 15. uri z ustvarjalnimi delavnicami gline in slikarstva. Ob 20.uri pripravljamo recital poezije Benjamina Žnidaršiča, ki ga bo izvedla recitatorska skupina iz Brij Norma 7 z naslovom »Jaz sem ta biser našel kare v sebi« in otvoritev mednarodne razstave likovnih del. Vsak s seboj prinese po dve likovni deli za likovno razstavo.

Predstavili bomo projekt z naslovom “Interaktivni turizem za vse”, ki predstavlja nabor vse stranskega znanja iz področja turizma in kombinacije novih tehnologij. Ustvarjalne možnosti na ta način prihajajo tudi v umetnost.

Delavnici se bodo pridružili tudi otroci, ki bodo dodatno popestrili dogajanje. Prizorišče ob stari žagi bo dajalo tudi prenočišče zato s seboj prinesite spalne vreče in vse potrebno za osebno higieno. Na voljo je nekaj sob, ležišča v šotorih in na senu. V jurčku je urejena tudi kuhinja in jedilnica. Tu bomo ob žuborenju potoka Obrh, kije eden glavnih virov Ljubljanice tudi ustvarjali. V primeru slabega vremena je na žagi dovolj pokritega prostora, ki bo dajalo zavetje pred presenečenji.

Udeležencem nudimo brezplačno bivanje na žagi, predvsem pa prijateljsko družbo, ki naj vsem pomeni navdih in impresijo. Vsi, ki si želite drugačne nastanitve je možna našem Youth hostlu v Podcerkvi po dogovoru.

Vsa razstavljena dela, bodo lahko naprodaj po dogovoru z avtorjem.

Informacije in PRIJAVE: Benjamin Žnidaršič 041 741 750, benjamin.znidarsic@gmail.com

Vljudno vabljeni!

ARS VIVA, Zavod za kulturno integracijo in socializacijo družbenih skupin, Podcerkev 24, 1386 STARI TRG PRI LOŽU

test test test test test

Deli z ostalimi