Sijajna Noč v Stari Žagi: Polfinalistke za Miss Slovenije 2024 zablestele v soorganizaciji :Zavoda Ars Vive, Občine Loška Dolina, Javnega zavoda Snežnik in Kovinoplastike Lož

Objavljeno dne

Datum: 19. januar 2024

V prelepem ambientu Stare Žage je minulo soboto, 19. januarja 2024, zadišalo po eleganci, lepoti in prestižu, saj je prizorišče gostilo polfinalistke za prestižen naslov Miss Slovenije 2024. Dogodek je bil izjemno uspešen, pri čemer so sodelovali Zavod Ars Viva,

Občina Loška Dolina, Javni  zavod Snežnik in Kovinoplastika Lož.

Občina Loška Dolina je s svojim prispevkom pripomogla k organizaciji dogodka, ki je postal ena od najbolj odmevnih prireditev v regiji. Stara Žaga, s svojo bogato zgodovino in čarom, je bila odlična izbira za predstavitev lepot in talentov mladih žensk, ki se potegujejo za prestižni naziv Miss Slovenije.

Javni zavod Snežnik je prav tako odigral ključno vlogo pri izvedbi dogodka, zagotavljajoč strokovno podporo ter skrb za nemoteno potekanje prireditve. Njihova predanost organizaciji kulturnih dogodkov je bila ključnega pomena pri ustvarjanju nepozabnega večera za vse prisotne.

Kovinoplastika Lož, kot ugledno lokalno podjetje, je prispevala k sijaju dogodka. Njihovo sodelovanje dokazuje, kako pomembno je povezovanje lokalnih podjetij z družbeno odgovornostjo pri ustvarjanju skupnosti, ki se zaveda pomena podpore v kulturi in športu.

Vrhunska produkcija, ki jo je spremljal odličen scenarij, se je odvijala pred razgibano publiko, ki je napolnila dvorano Stare Žage.

Organizatorji so upravičeno ponosni na uspeh dogodka, ki je pripomogel k promociji lepot in talentov, obenem pa okrepil povezave med lokalnimi institucijami in skupnostjo.

Polfinalistke bodo promovirale Občino Loška dolina, ter vse sodelujoče pri organizaciji Miss Slovenije 2024 vse do polfinalnega nastopa, ki maja v Zavodu Ars Viva v Podcerkvi.

Avtor fotografij

Gal Hribar

Deli z ostalimi