STU LAJT – gledališča v Starem trgu

Objavljeno dne

Delavsko prosvetno društvo Svoboda Loška dolina je v petek, 27. maja 2022, v letnem gledališču Cirkl v Podcerkvi, obeležilo prvih sto let delovanja. V toplem majskem večeru smo uživali z odličnimi nastopi lokalnih ustvarjalcev. Nastopili so gledališčniki in glasbeniki treh društev: KD Svoboda, Društvo ljubiteljev gradu Snežnik in Pihalni orkester Kovinoplastike Lož.

S pesmijo so poslušalce očarali: Jadranka in Simon Baraga, Mladen Obreza, sestre Tina, Nina in Manja Starc, Toni Rot inVesna Kovač. Matija Solce, Miha Razrih in Blaž Albreht so hkrati uprizarjali več zvrsti, gledališče, pesem in glasbo.  Prireditev je povezoval Domen Valič. Igro s skeči pa je uprizoril kolektiv Anton Frbežar Toni. Čeprav je sama prireditev trajala skoraj dve uri smo se še dolgo zadržali ob prijetnih in prijateljskih pomenkih.
Foto: Mario Žnidaršič
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi