TISKOVNA KONFERENCA PROJEKT “ŠIPK”

Objavljeno dne

FOTOGRAFIJE – Prisrčno vabljeni v Zavod Ars Viva v ponedeljek 25.9. ob 13. uri, na predstavitev rezultatov projekta z naslovom Opremljanje Zavoda Ars Viva s ciljnimi komunikacijskimi kanali novih medijev v okviru razpisa ŠIPK 2016-2018, ki je od junija do septembra potekal v sodelovanju z Naravoslovnotehniško fakulteto Univerze v Ljubljani.

Na srečanju bomo predstavili možnosti sodelovanja študentov in mentorjev iz visokošolskih ustanov s predstavniki Zavoda Ars Viva in rezultate ciljnega prepletanja njihovih aktivnosti z namenom načrtovanja, oblikovanja, produkcije in optimizacije digitalnih komunikacijskih kanalov (splet in družbena omrežja, avdio-video, 3D tehnologije, izobraževanje) za krepitev sporočanja in pojavnosti v lokalnem in globalnem prostoru.
Projekt je ŠIPK 2016-2018 Študentski inovativni projekti za družbeni korist financirajo Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Slovenije, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropski socialni sklad Evropske Unije. Izvajalci projekta se iskreno zahvaljujemo za podporo.

SIPK ArsViva Vabilo 25.9.2017 1.fw

Deli z ostalimi