Youth Hostel Ars Viva: Naj Hostel v Sloveniji 2023

Objavljeno dne

V navdihujočem dogodku, ki se je odvijal 13. novembra 2023 v prestižnem Hotelu Perla v Novi Gorici, je Youth Hostel Ars Viva prejel prestižno priznanje za Naj Hostel v Sloveniji 2023. Turistična zveza Slovenije je s svojim natečajem “Moja dežela – lepa in gostoljubna 2023” podelila to častno priznanje, ki je odmevalo skozi celotno turistično skupnost.

Youth Hostel Ars Viva, ki se nahaja na idilični lokaciji, se je izkazal za vrhunski primer odličnosti in gostoljubja v slovenskem hostelskem prostoru. To priznanje je rezultat predanosti in truda celotne ekipe, ki vsak dan ustvarja izjemno izkušnjo za svoje obiskovalce.

Svečana podelitev nagrade je potekala v okviru glamuroznega dogodka v Hotelu Perla, kjer so se zbrali predstavniki najboljših turističnih ponudnikov iz vse Slovenije. Youth Hostel Ars Viva je bil deležen bučnega aplavza, ko je bilo razglašeno, da je prav njihov hostel prejemnik najprestižnejše nagrade.

“Ta nagrada je rezultat trdega dela, predanosti in strasti, ki jo vsak dan vlagamo v delo v Youth Hostel Ars Viva. Ponosni smo, da smo postali prejemniki te ugledne nagrade, ki nas spodbuja k nadaljnjemu izboljševanju in nenehnemu zagotavljanju visokih standardov gostoljubja,” je povedala predstavnica hostla ob prejemu nagrade.

Ekipa Youth Hostel Ars Viva bi se rada zahvalila vsem gostom, ki so s svojim obiskom omogočili uspeh hostla. Obiskovalci so ključni del uspeha hostla, saj prinašajo raznolikost in živahnost v skupnost ter soustvarjajo izjemno vzdušje. Priznanje so posvetili tudi lokalni skupnosti, s katero sodelujejo, ter vsem partnerjem, ki so prispevali k rasti in razvoju hostla.

Natečaj “Moja dežela – lepa in gostoljubna 2023” ima pomembno vlogo pri spodbujanju kakovosti in inovacij v turizmu, zato je prejem nagrade za Youth Hostel Ars Viva še toliko bolj značilen. Hostel ne le, da je postal simbol odličnosti, temveč tudi navdihuje druge turistične ponudnike k dvigovanju standardov in ustvarjanju nepozabnih izkušenj za obiskovalce Slovenije.

Youth Hostel Ars Viva s ponosom nosi naziv Naj Hostel v Sloveniji 2023 in se zavezuje k nadaljnjemu razvoju ter k ustvarjanju nepozabnih trenutkov za vse svoje goste. To priznanje je le še dodaten motiv za nadaljnje trdo delo.

 

Deli z ostalimi