KONCERT ANA PUPEDAN

Objavljeno dne

Ana Pupedan, kitarist Boštjan Požar, pevec in violinist Simon Avsec, basist Peter Žnidaršič in bobnar Marko Doles, so v nedeljo, 17. junija 2018 v Podcerkavskem anfiteatru »Cirkl« v Kulturnem centru Ars Viva, izvedli navdušujoč koncert v vseh svojih različicah. Kako pomembno je, da Ana Pupedan poslušaš v živo, predvsem zato, ker radi igrajo v živo, njihova energija pa se z lahkoto prenaša na poslušalce. Tokrat je bil to prvi njihov koncert v Loški dolini in sigurno ne zadnji. V lepem akustičnem prostoru, ki kar kliče po koncertih, poslušalcem zagotovo ni bilo dolgčas.

Pa tudi Ani Pupedan v letih obstoja zagotovo ni bilo dolgčas, saj se je vmes parkrat prelevila ali začasno prevzela druge oblike. “Z Ano Pupedan smo začeli špilati rockersko glasbo. Potem smo se nekoč ‘ošemili’ za pusta in šli po hišah nabirat klobase in krače, to je takšna folklora. Takrat smo kot Ante Upedanten Banda vzeli v roke akustične inštrumente in je super zvenelo. Potem smo to delali vedno znova in na koncu so vsi želeli več slišati te priredbe kot našo avtorsko glasbo. Takrat smo rekli stop. Potem je nastala pevska zasedba Anademski Pupevski Pulpet, ker so nas povabili na na koncert pevskega zbora. Pa smo se odločili, da bomo samo štiriglasno zapeli, čeprav nismo zbor. Nedolgo nazaj smo naredili še Akustično Ano, ki je še najmanj dognana in jo najmanj časa igramo, a bomo na koncertu igrali tudi v tej različici, pač tiste pesmi, ki bodo akustično najbolje zvenele,”o vseh različicah Ane Pupedan razlaga BoštjanPožar.

So rokovska skupina z najdaljšim stažem v isti zasedbi v Sloveniji, kar tudi nekaj šteje in želimo jim, da bi še dolgo tako ostalo.

foto: Valter Leban

 

GLASOVNO VABILO >>>

Vabljeni na koncert pivških rokerjev Ana Pupedan, ki se bo odvijal v nedeljo 17.6.2018 ob 20.uri v Letnem gledališču “CIRKL” v YOUTH HOSTLU ARS VIVA v Podcerkvi.

Pridružite se nam ob poslušanju hitov kot so:

Wat Kan Aj Du,
Šan lejp tih večjr,
Zadnji tango,
Vrtičkarji,
Četrtek.

Usaka ruža ima svoj trn

 

Cena kart: 12 eur v predprodaji, 15 eur na dan dogodka

Prodajna mesta: Zavod Ars viva, TUR Servis Cerknica, TIC Loška dolina,

Spletna prodaja kart: Zavod Ars viva

test

Deli z ostalimi