SLIKARSKA DELAVNICA IN MEDNARODNA RAZSTAVA

Objavljeno dne

ZAVOD ARS VIVA V SODELOVANJU Z OBČINO LOŠKA DOLINA PIPRAVLJA SLIKARSKO DELAVNICO IN MEDNARODNO RAZSTAVO NA IZVIRU VELIKI OBRH

Vsakoletno srečanje za slikarje in kiparje na lokaciji stare žage na izviru Veliki Obrh v vasi Vrhnika pri Ložu se bo odvijal 6., 7. in 8. julija 2018. Izjemno atraktivna lokacija privlači ogromno število obiskovalcev, ki si vsakodnevno želijo sprostitve in uživanja v neokrnjeni naravi. Tu bi radi na ogled postavili tudi razstavo, ki bo naključnim obiskovalcem poleg narave ponujala še ustvarjalnega navdiha. Delavnica se začne 6. julija ob 15. uri z ustvarjalnimi delavnicami gline in slikarstva. Ob 19.uri pripravljamo recital poezije Darinke Slanovec z naslovom »Deček z žogo« in otvoritev mednarodne razstave likovnih del. Vsak s seboj prinese po dve likovni deli.

Delavnici se bodo pridružili tudi otroci, ki bodo dodatno popestrili dogajanje. Prizorišče ob stari žagi bo dajalo tudi prenočišče zato s seboj prinesite spalne vreče in vse potrebno za osebno higieno. Na voljo je nekaj sob, ležišča v šotorih in na senu. V jurčku je urejena tudi kuhinja in jedilnica. Tu bomo ob žuborenju potoka Obrh, kije eden glavnih virov Ljubljanice tudi ustvarjali. V primeru slabega vremena je na žagi dovolj pokritega prostora, ki bo dajalo zavetje pred presenečenji.

Udeležencem nudimo brezplačno bivanje na žagi, predvsem pa prijateljsko družbo, ki naj vsem pomeni navdih in impresijo. Vsi, ki si želite drugačne nastanitve je možna našem hostlu v Podcerkvi po dogovoru.

Vsa razstavljena dela, bodo lahko naprodaj po dogovoru z avtorjem.

Informacije in PRIJAVE: Benjamin Žnidaršič 041 741 750, benjamin.znidarsic@gmail.com

Vljudno vabljeni!

ARS VIVA, Zavod za kulturno integracijo in socializacijo družbenih skupin, Podcerkev 24, 1386 STARI TRG PRI LOŽU

Deli z ostalimi