17. Extempore Logatec 2021- Covid 19

Objavljeno dne
Logatec 20. maj 2021. Društvo likovnikov Logatec je v Stekleni galeriji Logatec, na ogled postavilo razstavo likovnih del nastalih v okviru 17. Ex- tempora Logatec 2021 na temo Covid19. Tako se na razstavi predstavlja 50 udeležencev iz širšega okolja Slovenije, kar potrjuje umeščenost že tradicionalnega dogodka v slovenski prostor.
Kot običajno je tudi tokrat žirija v sestavi Anamarija Stibilj Sajn – predsednica, Milena Usenik – članica, Benjamin Žnidaršič – član in Janez Ovsec – član ocenila obsežno biro kvalitetnih likovnih del in izmed njih njih izbrala najbolj zaslužne za podelitev nagrade ZLATE MUZE in priznanja za odličnost in kvaliteto.
ZLATO MUZO si je tokrat prislužila likovno delo slikarja Petar Lazarevic z naslovom ” Covid scena”.
Priznanja za odličnost likovnih del so bila podeljena Albertu Messerju, Oketič Radku, Branetu Francu Škoficu in Mojca Lovrec Prezelj.
Priznanja za kvaliteto so dobili Boštjan Močnik , Dajana Čok , Vivijan Kljun, Kara Kalajzic , Luka Miklavžič , Matej Pečenik , Erna Kopše in Jože Bartolj.
Vsem ostalim udeležencem pa bodo podeljena priznanja za sodelovanje.
Na tem mestu čestitamo vsem skupaj. Obenem se zahvaljujemo vsem ki so kakorkoli pripomogli k realizaciji extempora.
Še posebej se zahvaljujemo za finančno podporo Občini Logatec kot tudi vsem ostalim sponzorjem in donatorjem.
Razstava likovnih del je na ogled vsak delovni dan popoldne med 17.00 in 19.00. Izven tega termina po dogovoru ( J.Ovsec, 041 365 329).
Extempore se bo zaključil z zatvoritvenim dogodkom v soboto 5.6.2021 ob 10.00 na lokaciji Steklene galerije Logatec.
Vabljeni.
Zapisal J.Ovsec
Foto: J.Ovsec
test test test test test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi