2-Dnevna Yoga z Manjo Starc v Zavodu ArsViva: Odkrivanje Notranje Harmonije in Miru

Objavljeno dne

Zavod ArsViva je bil  19.2. in 26.2.2024 prizorišče pravega potovanja v notranjost, ko je gostil 2 yoga večera pod vodstvom izkušene in karizmatične učiteljice joge, Manje Starc. Dogodek je bil odmeven med ljubitelji joge in iskalci notranjega miru, saj je ponudil priložnost za poglobljeno potapljanje v prakso joge ter raziskovanje lastnega uma, telesa in duha.

Manja Starc, priznana učiteljica joge z bogatimi izkušnjami na področju joge in meditacije, je svoje znanje in navdih delila z navdušenimi udeleženci v sklopu izjemnega 2-dnevnega dogodka. Njena predanost jogi in spretnost vodenja prakse sta bili očitni že od začetka, saj je bila vsaka ura obogatena z njeno pristno predanostjo in razumevanjem jogijskih načel.

Vzdušje na dogodku je bilo polno pozitivne energije, medsebojne podpore in spoštovanja do vsakega posameznika. Manja Starc je znala ustvariti toplo in sprejemajoče okolje, kjer so se udeleženci počutili udobno in varno, da raziskujejo svojo prakso joge in se povežejo s svojim notranjim jazom.

Po koncu vsakega večera so se udeleženci lahko sprostili in pogovorili ob skupnem čaju, kjer so delili svoje izkušnje in spoznanja iz prakse. Številni so izrazili hvaležnost za to edinstveno izkušnjo, ki jim je pomagala pri odkrivanju notranje harmonije, miru in spoznavanju lastnih zmožnosti.

Dogodek je bil odlična priložnost za vse, ki si želijo zavestno živeti in odkrivati pot notranjega raziskovanja skozi prakso joge. Zavod ArsViva se je izkazal kot idealno prizorišče za takšne dogodke, saj je nudil mirno in prijetno okolje, ki je podprlo proces raziskovanja in rasti.

Deli z ostalimi