Brezmejna modrost fraktalov

Objavljeno dne
DOGODEK NAS JE OSRČIL IN OBOGATIL
Z besedami se ne da opisati vseh pozitivnih občutkov, ki so se včeraj med potekom dogodka prebujali v meni. Osredotočanje na pozitivno na vseh področjih življenja začenši pri sebi in ja, dovolimo si sanjati. Hvala vsem predavateljem, patru Karlu, Tamari, Mirjani, Sabini, Heleni, Benu in Martini. Hvala Metodi in upokojenkam za razstavo in hvala Tjaši in Damijanu za krasen nastop. Pa ne nazadnje hvala Petji, Lari, Hani in Bereniki za vso podporo pri izvedbi dogodka ter Sinji in Maticu za snemanje. Vsekakor smo včeraj skupaj premaknili meje možnega. Ko prejmem fotografije jih objavim. Sama jih imam le nekaj, zato za zdaj le toliko.
Hvaležna, da smo se srečali na dan izdaje moje druge knjige. Marjan Ogorevc je napisal spremno besedo k prvi knjigi, pater Karel Gržan pa spremno besedo k moji drugi knjigi o fraktalih. Globoko hvaležna obema.
Deja
Nova knjiga Deje Muck, BREZMEJNA MODROST FRAKTALOV je že v tisku, potekajo pa tudi zadnje priprave na dogodek jeseni 2022 CELOSTNA OSEBNOST, na katerem bomo z izjemnimi ljudmi premikali meje možnega.
Dogodek fraktalnega srečanja bo odprl pater, dr. Karel Gržan, ki je napisal spremno besedo h knjigi BREZMEJNA MODROST FRAKTALOV.
8 predavateljev in strokovnjakov s področja vam bo na dogodku predstavilo in pokazalo:
• Kako pristopati k sprejemanju osebnosti skozi celostno ovrednotenje in ne le skozi racionalni um?
• Kako lahko z drugačnimi pristopi v sistemu izobraževanja pomagati otrokom in staršem?
• Kako uskladiti različne inteligence v notranjem svetu, da med seboj sodelujejo in služijo celostni osebnosti?
• Kako z metodo fraktalne risbe in močnim orodjem »prebuditi« celostno osebnost.
Več o programu in prijava na dogodek do 19.9.2022 na povezavi:

Deli z ostalimi