DOBRODELNI KONCERT

Objavljeno dne

Zahvala sodelujočim in darovalcem na dobrodelnem koncertu

Letošnji prvi dobrodelni koncert za Dan mladosti 25. maja 2019 je bil eden najlepših dogodkov v Letnem gledališču “Cirkl”. Kljub muhastemu vremenu smo uspeli pod streho spraviti prireditev, ki je združevala ljudi, ki imajo radi glasbo in ki radi pomagajo. Glavni namen dobrodelnega koncerta je bilo zbiranje sredstev za pomoč družinam v stiski in letovanje otrok v okviru Območnega združenja Rdeči križ Cerknica-Loška dolina-Bloke.

Na koncertu so nastopili: ANDA OVSEC, FOLKLORNA SKUPINA, Loška dolina, SESTRE STARC, ŽENSKI ZBOR ŠIŠKE, ZALA SMOLNIKAR, ADDBEAT, 2 SMELLY, KRSNICE, EVA HREN, POLYLINE in PIVO IN ČEVAPI. Prireditev je povezovala POLONA ŠKODIČ.

Koncert 60. letniki za Dan mladosti je ideja Benjamina Žnidaršiča, da s sošolci, sodelavci in prostovoljci Rdečega križa skupaj organizirajo dobrodelno prireditev, ki bo povezovala vse generacije v borbi za boljši svet. Vsem nam je izziv, da spodbujamo kulturo srečevanja in kulturo dialoga. S tem se bo premagoval razkorak med starejšimi in mlajšimi, pa tudi med revnimi in bogatimi. Še več, srečanje je postalo priložnost, da se zgodi nekaj novega, boljšega… Družbena odgovornost je edino gonilo življenja, ki prinaša več novega upanja. Pripravljenost pomagati drugim in biti skupaj povezan v dobro, lahko resnično spremeni svet, obenem pa v srca prinaša zadovoljstvo in srečo.

Hvala vsem vam nastopajoči, hvala vsem, ki ste darovali ali prispevali k izvedbi koncerta! Hvala sponzorjem in donatorjem! Iskrena zahvala vsem nastopajočim pevcem, glasbenikom in voditeljici prireditve! Hvala Slavici Smrdel za pogostitev nastopajočih! Hvala vsem, ki ste napekle pecivo in kruh. Hvala vsem prostovoljcem! Hvala vsem 60. letnikom, ki ste pomagali pri organizaciji! Hvala Rdečemu križu za izvedbo logistike in organizacijo!

Zavod ARS VIVA

Fotografije: arhiv Ars Viva, Mario Žnidaršič, arhiv Rdeči križ

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi