Januarska likovna delavnica

Objavljeno dne

Naša brezplačna likovna izobraževanja in delavnice v Zavodu Arsviva, so oirganizirana s ciljem razvijati svojo domišljijo. Spoznavati prijazne ljudi in pametno izkoristiti svoj prosti čas. Tudi 23. januarja 2020 je bilo tako.  Ustvarjali smo na platno z akrilnimi barvami.

Pod mentorstvim vodstvom smo se učili o likovnih rešitvah, ki si bi jih želeli spoznati, pa do sedaj nismo imeli dovolj poguma…  Likovno izobraževalni srečanja so namenjeni tako odraslim kot tudi otrokom in potekajo v obliki ustvarjalnih delavnic ter predavanj, ki jih vodi Rasso Causevig.

Torej program je namenjen vsem generacijam tudi invalidom. Težko je povedati kaj naredi dobrega likovnega ustvarjalca, obstaja toliko različnih stilov kot je posameznikov. Prepričani pa smo, da nam je pri likovnem procesu pomemben oseben stik z vsakim posameznikom ter individualno delo, le tako lahko najlažje pomagamo vsakemu udeležencu pri uresničitvi njegovih ciljev in želja. Ob vsakem ustvarjanju pridejoi tudi problemi, ki se jih učimo reševati, da lahko udeleženci spoznajo sebe ter svoje omejitve. Skozi delo ustvarejalec najde svoj izziv in svoj osebni izraz. Za vse to pa je pomembna vztrajnost, delavna vnema, zaupanje vase, veselje do ustvarjanja, igra, sproščenost in nenazadnje tudi čas, ki je potreben, da se znanje vsidra in požene kali.

Youth hostel Ars Viva

 

test test test

Deli z ostalimi