KOLESARSKI IN SLIKARSKI DOGODEK

Objavljeno dne

V promocijski akciji EU projekt Moj projekt smo v nedeljo 12. maja 2019 pripravili zaključno srečanje z druženjem in slikanjem. Kljub slabemu vremenu smo si pripravili lep dogodek. Skupaj smo se spomnili vseh aktivnosti v projektu.

Rezultat projekta Skupaj zmoremo več, je pripomogel k razvoju ponudbe dostopnega turizma na območju LAS Notranjska. Del svoje lepe pokrajine smo predstavili tudi v projektu PROJEKT, MOJ PROJEKT 2019. Z njo želijo skupaj s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko pokazati, da lahko rezultate projektov evropske kohezijske politike vidimo na vsakem koraku. Začeli smo ob 9.00 v Starem trgu pri Ložu in se drug drugemu predstavili. Predstavnica Ministrstva nas je pozdravila, prav tako tudi direktorica Zavoda Ars Viva Urša Telič Miler. Ker se pač v dežju ne da kolesarit, smo se o prednostih in slabostih priklopov za invalidskih vozičkih pogovarjali v dvorani. Željko Vertelj in Benjamin Žnidaršič pa sta demonstrirala slikanje z usti. Tudi nekateri drugi so poskusili slikati. Nekateri pa so tudi zapeli skupaj z Janezom na kitari in Dolfetom na harmoniki.

Z dodatnimi prilagojenimi kolesi in električnimi priklopi za invalidske vozičke bo Youth hostel Ars Viva omogočili udejstvovanje tudi tistim, ki nimajo lastnih koles. Se vidimo, tudi drugič? Več o dogodku in kampanji na www.eu-skladi.si.

 

Vabilo

Skupaj zmoremo več
test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi