Koncert Klape Šufit v OŠ Stari Trg pri Ložu: Kljub slabemu vremenu izjemen večer

Objavljeno dne

V soboto, 25. maja 2024, je v organizaciji Zavoda Arsvive potekal težko pričakovani koncert Klape Šufit. Prvotno načrtovan v čudovitem ambientu letnega gledališča, je moral zaradi nepredvidljivo slabega vremena dogodek nenadoma spremeniti lokacijo. Na pomoč nam je priskočila Osnovna Šola Stari Trg pri Ložu, ki je svojo telovadnico velikodušno ponudila kot novo prizorišče.

Čeprav je bila sprememba lokacije neizogibna, je vzdušje v telovadnici OŠ Stari Trg pri Ložu preseglo vsa pričakovanja. Obiskovalci so se zbrali v velikem številu, s čimer so dokazali, kako zelo cenijo glasbo Klape Šufit in trud organizatorjev. Topla in intimna atmosfera telovadnice je poskrbela za nepozaben glasbeni večer, poln čustev in energije.

Veliko zahvalo za uspešno izvedbo koncerta dolgujemo tudi Javnemu Zavodu Snežnik in Tur Servisu Cerknica, ki sta bistveno pripomogla k uspešni prodaji vstopnic. Njihova podpora je omogočila, da je koncert privabil številne ljubitelje dalmatinske glasbe iz bližnje in daljne okolice.

Posebna zahvala gre seveda tudi celotni ekipi Zavoda Arsvive, ki je kljub nepričakovanim izzivom in spremembam prizorišča izpeljala dogodek z neverjetno predanostjo in profesionalnostjo. Njihov trud in požrtvovalnost sta bila ključna za to, da je koncert potekal brezhibno in da so se obiskovalci lahko prepustili uživanju v glasbi.

Klapa Šufit je obiskovalce navdušila s svojimi čudovitimi glasbenimi nastopi, ki so se raztezali od tradicionalnih dalmatinskih pesmi do sodobnih uspešnic. Vsak nastop je bil pospremljen z navdušenjem in aplavzom publike, ki je skupaj s klapo prepevala njihove največje hite. Člani klape so s svojo energijo in pristnim pristopom poskrbeli, da se je vsak obiskovalec počutil del tega posebnega večera.

Kljub nepričakovanim vremenskim razmeram in spremembi lokacije je bil koncert Klape Šufit v telovadnici OŠ Stari Trg pri Ložu nepozaben dogodek, ki bo ostal v spominu vseh prisotnih. Hvala vsem, ki so pripomogli k uspehu tega izjemnega glasbenega večera.

 

 

Deli z ostalimi