Likovno druženje – Obrh 2021

Objavljeno dne

ZAVOD ARS VIVA V SODELOVANJU Z OBČINO LOŠKA DOLINA PIPRAVLJA SLIKARSKO DELAVNICO IN MEDNARODNO RAZSTAVO NA IZVIRU VELIKI OBRH

Vsakoletno srečanje za slikarje in kiparje na lokaciji stare žage na izviru Veliki Obrh v vasi Vrhnika pri Ložu se bo odvijal 16., 17. in 18. julija 2021. Izjemno atraktivna lokacija privlači ogromno število obiskovalcev, ki si vsakodnevno želijo sprostitve in uživanja v neokrnjeni naravi. Tu bi radi na ogled postavili tudi razstavo, ki bo naključnim obiskovalcem poleg narave ponujala še ustvarjalnega navdiha. Delavnica se začne v petek, 16. julija ob 15. uri z ustvarjalnimi delavnicami gline, slikarstva in postavitvijo razstave. Vsak s seboj prinese po dve likovni deli.

Delavnici se bodo pridružili tudi otroci, ki bodo dodatno popestrili dogajanje. Prizorišče ob stari žagi bo dajalo tudi prenočišče zato s seboj prinesite spalne vreče in vse potrebno za osebno higieno. Na voljo je nekaj sob, ležišča na skupnih ležiščih na žagi. V jurčku je urejena tudi kuhinja in jedilnica. Tu bomo tudi ustvarjali ob žuborenju potoka Obrh, ki je eden glavnih izvirov Ljubljanice. V primeru slabega vremena je na žagi dovolj pokritega prostora, ki bo dajalo zavetje pred presenečenji.

Udeležencem nudimo brezplačno bivanje na žagi, predvsem pa prijateljsko družbo, ki naj vsem pomeni navdih in impresijo. Vsi, ki si želite drugačne nastanitve je po dogovoru možna v našem hostlu v Podcerkvi.

Vsa razstavljena dela, bodo lahko naprodaj po dogovoru z avtorjem. Lahko pa boste narejena dela podarili Rotary clubu Cerknica – Postojna, ki bo izkupiček namenil dodelitvi dveh štipendij glasbenim umetnikom.

Informacije in prijave čim prej na: Benjamin Žnidaršič 041 741 750, benjamin.znidarsic@gmail.com

Deli z ostalimi