POLETNI POČITNIŠKI PROGRAM

Objavljeno dne

V sklopu projekta Aktivacija ustvarjalne družbe smo se tekom poletnih počitnic ustvarjalno zabavali v Starem trgu, Grahovem in Novi vasi. Otroci so pod vodstvom mentorjev razvijali svojo ustvarjalno žilico in domišljijsko razmišljanje. Poleg ustvarjalnih delavnic so vzporedno potekale tudi športne aktivnosti s katerimi je bilo poskrbljeno tudi za gibanje otrok.

Počitniški  program za otroke, je vključeval športne aktivnosti kot so: nogomet, košarka, odbojka, atletika, lokostrelstvo, namizni tenis in vadbo za najmlajše za osvajanje osnovnih motoričnih spretnosti, vaj na poligonih ter ustvarjalne delavnice z medgeneracijskim sodelovanjem otrok in starejših kot so: oblikovanje glinenih izdelkov, razvoj kreativnosti na področju slikarskih in tiskarskih tehnik, izdelovanje oblačil in modnih dodatkov,… Aktivnosti smo izvajali v času šolskih počitnic med šolskim letom in poleti.

Partnerji na projektu: Zavod Oron, Javni zavod Snežnik, Športna zveza Loška dolina, Zavod ARS VIVA in Zavod Jezerski hram.

 

  

»Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

test test test test test test test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi