Polfinale Miss Slovenija 2024: Žareča Odeja Lepote na Odru Zavoda Arsviva

Objavljeno dne

V čarobnem vzdušju Zavoda Arsviva se je 11. maja 2024 odvijal enkraten dogodek – polfinale tekmovanja Miss Slovenija. Dogodek je bil pravi spektakel, poln elegance, lepote in pričakovanja, saj smo dobili finalistke, ki bodo stopile na oder in se potegovale za prestižen naslov Miss Slovenije 2024.

Na odru smo lahko občudovali izjemne mlade ženske, ki so se s svojo naravno lepoto, samozavestjo in eleganco potegovale za napredovanje v finale. Njihova prisotnost je izžarevala moč, inteligenco in čar, ki so ga občinstvu predstavile s svojimi očarljivimi nastopi.

Občina Loška dolina, Javni zavod Snežnik ter Kovinoplastika Lož so s svojo podporo in partnerstvom omogočili izvedbo tega nepozabnega dogodka. Brez njihovega prispevka in podpore bi bil dogodek veliko manjši in ne bi dosegel svojega polnega potenciala. Zahvaljujemo se jim za njihovo predanost in podporo pri ustvarjanju nepozabnega dogodka.

Posebno zahvalo pa si zasluži tudi Jelka Verk za odlično organizacijo dogodka. Njena vizija, predanost in trdo delo so bili ključni pri tem, da je polfinale Miss Slovenija potekalo tako gladko in brezhibno. Njeno vodenje je pripomoglo k temu, da so se finalistke počutile udobno in samozavestno na odru, kar je prispevalo k ustvarjanju nepozabnega doživetja za vse prisotne.

S tem je bila za nami ena izjemna stopnja tekmovanja Miss Slovenija 2024, polna lepote, elegancije in vznesenosti. Komaj čakamo, da vidimo, kaj nam prinese finale in katera izmed teh izjemnih mladih žensk bo kronana za novo Miss Slovenije.

Celotno prireditev si lahko ogledate tukaj :

https://www.youtube.com/watch?v=odGcyQxQKGc

Deli z ostalimi