NOVA PONUDBA KOLESARJENJA PO NOTRANJSKI

Objavljeno dne

 

V youth hostlu Ars viva si lahko od septembra dalje privoščite tudi aktivni oddih z novimi prilagojenimi kolesi in tricikli. Pripravili smo več različnih počitnic in paketov za pare, gibalno ovirane osebe in njihove spremljevalce, družine ali starejše. Odkrivanje notranjske lahko poteka s pomočjo kolesarske spletne aplikacije v katero smo vrisali najlepše kolesarske poti ali v spremstvu izkušenega lokalnega turističnega vodiča, ki bo poleg športnega udejstvovanja ponudbo obogatil še z predstavitvijo lokalnih kulturnih in naravnih znamenitosti. Z izposojo prilagojenih triciklov so vse lepote notranjske dostopne tudi gibalno oviranim osebam.

Vodene kolesarske ture (3 ure)

V spremstvu izkušenega lokalnega turističnega vodiča, bodo kolesarske ture za posameznike ali skupine, poleg športnega udejstvovanja ponudile tudi predstavitev lokalnih kulturnih in naravnih znamenitosti Notranjske. Z izposojo prilagojenih triciklov so vse lepote notranjske dostopne tudi gibalno oviranim osebam. Izbirate lahko med 3 turami:

1. Grad Snežnik (12km)

2. Cerkniško jezero -Notranjski regijski park (10km)

3. Izvir Velikega Obrha in stara Žaga (11km)

Cena vodenja: 35 EUR  (doplačilo za najem koles)

 

Kolesarski vikend po Notranjski (3 dni)

3 dnevno kolesarjenje po Notranjski predstavlja idealen oddih v osrčju zelenega krasa. Mešanica kulturnih in naravnih znamenitosti ob kolesarskih poteh ponuja izjemno doživetje te neokrnjene pokrajine. Paket za dve osebi je primeren za pare, gibalno ovirane osebe in njihove spremljevalce, družine ali starejše. S pomočjo kolesarske spletne aplikacije v katero smo samo za Vas vrisali najlepše kolesarske poti boste lahko tudi samostojno odkrivali Notranjske znamenitosti. Izrisane poti se razlikujejo po zahtevnosti in ponujajo možnost od rekreativnega kolesarjenja do bolj zahtevnih prog za športne navdušence. Izbirate lahko med naslednjimi turami:

  • Youth hostel Ars Viva- smer Izvir Velikega Obrha (11km)

  • TIC Dolenje jezero – smer Cekniško jezero (10 km)

  • Youth hostel Ars Viva – Gornje jezero-Otok-Cerkniško jezero – Podcerkev (38km)

  • TIC Dolenje jezero –Cerkniško jezero -Rakov škocjan (13 km)

  • Youth hostel Ars Viva -Grad Snežnik – Podcerkev (12km)

Cena za 2 osebi: 216 EUR (v ceno vključeno: 2 nočitvi, 2x zajtrk, najem koles, najem čelade)

 

Kolesarski oddih na Notranjskem (7 dni)

Enotedensko odkrivanje naravnih in kulturnih znamenitosti zelenega krasa vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. 7 dnevno kolesarjenje po Notranjski predstavlja zaključen paket, ki vključuje 6 nočitvi v prijetnem in dostopnem youth hostlu Ars Viva, zajtrk in najem koles. Paket za dve osebi je primeren za pare, gibalno ovirane osebe in njihove spremljevalce, družine ali starejše. Odkrivanje notranjske lahko poteka s pomočjo kolesarske spletne aplikacije v katero smo samo za Vas vrisali najlepše kolesarske ali z spremstvom lokalnega vodiča.

  • Youth hostel Ars Viva- smer Izvir Velikega Obrha (11km)

  • TIC Dolenje jezero – smer Cekniško jezero (10 km)

  • Youth hostel Ars Viva – Gornje jezero-Otok-Cerkniško jezero – Podcerkev (38km)

  • TIC Dolenje jezero –Cerkniško jezero -Rakov škocjan (13 km)

  • Youth hostel Ars Viva -Grad Snežnik – Podcerkev (12km)

Cena za 2 osebi: 528 EUR (ceno vključeno: 6 nočitvi, 6 x zajtrk, 7 dni najem koles, 7 dni najem čelade)

 

Izposoja klasičnih ali prilagojenih koles

V Zavodu Ars Viva imate priložnost preizkusiti novi tricikel za kolesarjenje po razgibanem terenu Notranjske. Kolo zagotavlja maksimalno stabilnost katero lahko po potrebi nadgradimo s opornicami za stegna in stopala. Kolo je primerno za osebe od 130cm do 190 cm višine.

1-6 ur ……….12 EUR

1 dan………..16 EUR

2-3 dni………14 EUR/dan

3 + dni……….12 EUR/dan

      

»Naložbo sofinancirajo Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

test test test test

Deli z ostalimi