RAZSTAVA V VILI BIANCI V VELENJU

Objavljeno dne

Nagovor FrancauberškaFOTOGRAFIJE – LionSlikarji, ki svoja dela ustvarjajo z ustis Klub Velenje je 18. maja 2018 s pomočjo Alenke in Franca Auberška v Vili Bianca, pripravil skupinsko razstavo slikarjev, ki svoja dela ustvarjajo s čopičem v ustih. Razstavo so poimenovali »Moč volje v svetlobi in barvah.« Na skupinskih razstavah sta prvič s svojimi likovnimi deli sodelovala Grega Janežič in Franc Auberšek. Vila Bianca je protokolarni objekt Mestne občine Velenje za izvajanje javnih, kulturnih, turističnih in poslovnih aktivnosti.
V kulturnem programu so se predstavili trije člani Varstveno delovnega centra SAvinjsko-ŠAleške doline. Ob otvoritvi razstave so slikarje nagovorili: predsednik Lions Kluba Velenje AlešDremelAlenka in Franc Auberšek, ki je v čustvenem nagovoru predstavil, kako je začel slikati z usti.

Na razstavi razstavljajo: Grega Janežič, Franc Avberšek, Tina Pavlovič, Dragica Sušanj, Željko Vertelj, posthumno Silvo Mehle, Benjamin Žnidaršič in Vojko Gašperut. Razstava bo odprta do 15. junija 2018.

test test test test test test

Deli z ostalimi