Sejem Alpe Adria

Objavljeno dne

Danes vrata odpira 32. sejem Alpe-Adria s poudarkom na zelenih in aktivnih doživetjih

Danes, 23. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani za obiskovalce vrata odpira sejem za zeleni in aktivni turizem Alpe-Adria. Na razstavnem prostoru Slovenske turistične organizacije (STO) I feel Slovenia se predstavljajo člani Združenja Slovenia Outdoor s poudarkom na aktivnih doživetjih. V petek, 25. marca, bo v okviru sejma izvedena premiera filma Slovenia Green. Vabljeni tudi k udeležbi na dogodkih bogatega spremljevalnega programa sejma.

Danes, 23. marca, se je na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani vrnil sejem za zeleni in aktivni turizem Alpe-Adria , kjer več kot 130 ponudnikov obiskovalcem sejma nudi številne namige za krajši in daljši oddih v Sloveniji. Sejem bo trajal do vključno sobote 26. marca. Poseben poudarek sejem letos namenja aktivnim počitnicam, še posebej kolesarjenju in kolesarskim doživetjem.

Sejem bo ob 10.30 uri uradno odprla v.d. direktorice Slovenske turistične organizacije (STO), Ilona Stermecki. Na slovesnem odprtju bodo podelili nagrado Jakob , ki jo Gospodarsko razstavišče podeljuje za odličnost in kakovost v turizmu. Nagrado Jakob 2022 in naziv Ambasador kolesarskih doživetij je prejel ARS VIVA, Zavod za kulturno integracijo in socializacijo družbenih skupin. Zavod se predstavlja na razstavišču v hali B. Na prireditvenem prostoru je predstavil svojo kolesarsko in izobraževalno dejavnost, med drugim grafične delavnice, kulinarične delavnice in slikarsko delavnico slikanja z ustmi, ki sta jo predstavila Željko Vertelj in Benjamin Žnidaršič.

test test test test test test test test test test test test test test test test test

Deli z ostalimi