Slikarstvo Brez Meja”: Otvoritev Razstave Željka Vertlja v Galeriji Štala Zavoda Ars Vive

Objavljeno dne

V Galeriji Štala Zavoda Ars Vive je sinoči zablestelo novo poglavje v svetu likovne umetnosti, saj je bila z odprtjem razstave “Slikarstvo Brez Meja” obeležena umetniška presežnost Željka Vertlja, slikarja z izjemno življenjsko zgodbo.  Priča smo bili neverjetnemu talentu in navdihujoči vztrajnosti umetnika, ki kljub fizičnim oviram ustvarja s pomočjo svojih ust.

 

Razstava “Slikarstvo Brez Meja” je  priložnost, da se obiskovalci poglobijo v svet Vertljovega slikarstva in se prepustijo čarobnosti njegovih del. Vsako platno je  priča izjemni izraznosti barv, tekstur in čustev, ki so jih Vertljovi gibi ust ustvarili na platnu. Njegova dela so  ne le estetsko privlačna, temveč  tudi govorijo o moči človeškega duha in njegovi sposobnosti premagovanja ovir.

 

Galerija Štala Zavoda Ars Vive se je izkazala za popolno prizorišče za tako izjemno razstavo, saj je nudila intimno in hkrati dostopno okolje za srečanje med umetnikom in občinstvom. Razstava je tako postala prostor za navdih in premislek o pomenu umetnosti v naših življenjih ter o moči, ki jo lahko umetnost ima v povezovanju ljudi.

Razstavo si lahko ogledate vse do 26.4.2024

 

Deli z ostalimi