V Gradu Snežnik izbran najboljši promocijski video o Loški Dolini med polfinalistkami Miss Slovenije 2024

Objavljeno dne

V čarobnem ambientu Gradu Snežnik se je dne 15. marca 2024 odvijal izjemen dogodek, ki je združil lepoto, kreativnost in promocijo naravne in kulturne dediščine Loške Doline. V tem prekrasnem okolju so se punce, tekmovalke v polfinalu za Miss Slovenije 2024, pomerile v izboru najboljšega promocijskega videa o Loški Dolini.

Zahvaljujemo se Narodnemu muzeju Slovenije – Gradu Snežnik za gostoljubnost ter Javnemu zavodu Snežnik za povabilo v komisijo, ki je bil organizator dogodka  za izbor najboljšega videa. Obenem se zahvaljujemo tudi sponzorjem dogodka, brez katerih ta spektakel ne bi bil mogoč. Nagrade so s svojo podporo zagotovili Javni zavod Snežnik, Križna Jama, Zavod Arsviva ter  Janja Urbiha-Grofica Greta

Tekmovalke so s svojimi kreativnimi pristopi in edinstvenimi vizijami Loške Doline ustvarile videe, ki so prikazali njeno naravno lepoto, kulturno dediščino in bogato zgodovino. Skozi inovativne pristope so predstavile Loško Dolino kot pravo zakladnico naravnih lepot, zgodovinskih spomenikov in kulturnih dogodkov, ki jo naredijo edinstveno.

 

Med številnimi izjemnimi videi je komisija sestavljena iz predstavnikov Zavoda Arsvive in  Javnega zavoda Snežnik, ki je odgovoren za ohranjanje in promocijo naravne in kulturne dediščine tega območja, prepoznala najboljšega. Odločitev ni bila lahka, saj so bile vse predstavljene ideje in izvedbe izjemne in navdihujoče.

Vendar pa se je s svojo izjemno kombinacijo estetike, vsebine in kreativnosti izkazal video, ki  so ga ustvarile tekmovalke Nika, Pia in Abbi. Njihov  video je zablestel s svežim pristopom, ki je zajel vse vidike Loške Doline – od slikovitih naravnih pokrajin do pestrega kulturnega življenja. Zmagovalni video je navdušil komisijo s svojo jasno vizijo in prepričljivim sporočilom, ki je popolnoma izražalo dušo tega edinstvenega kraja.

Ob tem dogodku smo priča združevanju lepote, kulture in inovativnosti ter promociji lokalne dediščine na najvišjem nivoju. To je še en dokaz, da so lepota, ustvarjalnost in povezovanje močna orodja za promocijo in ohranjanje bogate kulturne in naravne dediščine našega planeta.

Deli z ostalimi